12.8.09

Sketsi-idis: Navigaattorienkeli

Navigaattori sekoaa kesken automatkan. Naisilla on outo tunne siitä, että takapenkillä istuu joku. He pysähtyvät huoltoasemalle kahville ja katsovat ikkunasta parkkipaikalle. Auton takapenkillä istuu tumma hahmo. Kun he palaavat autoon, siellä ei ole ketään.

Esittely: mystinen hahmo on ilkeä enkeli, joka kiertää sotkemassa ihmisten navigaattoreita, hyppien huoltoasemilla autosta toiseen ja nauraen räkäisesti, kun ihmiset ajavat vääriin osoitteisiin.

Eräänä päivänä navigaattorienkeli sotkee Hannu Karpon navigaattorin. BIG MISTAKE. Karpo painaa kaasun pohjaan ja navigaattorienkeli on jumissa autossa, koska Karpo ei pysähdy huoltoasemille, koska sellainen on Karpo. Karpo huutaa mielipuolisesti, ajaa väärällä kaistalla ja laittaa Veikko Lavin soimaan.

Navigaattorienkeli kiljuu kauhusta ja yrittää ohjata Karpon umpikujaan sotkemalla navigaattorin ohjeet, mutta Karpo ei seuraa navigaattoria, koska sellainen on Karpo. Poliisit ajavat perässä, mutta Karpo kiihdyttää karkuun kuin Lost Highwayn lopussa. Lopulta Karpo saapuu satamaan, ajaa auton laiturilta mereen ja hyppää ulos juuri ennen reunaa. Navigaattorienkeli painuu auton mukana pohjaan kirouksia ladellen.

Karpo seisoo laiturilla, tuijottaa uppoavaa autoa ja toteaa: "Jos rottaa potkasee, se yrittää purra."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti