16.4.09

J.A. Konrath & kirja vaihdossa mainoksesta

Sivupalkissa vasemmalla alhaalla on ollut jonkin aikaa Jack Kilbornin (alias J.A. Konrath) Afraid-kirjan mainoswidget. Pidän mainosta ylhäällä 30 päivää Books For Ads-vaihtarina ja saan siitä hyvästä ilmaisen kirjan.

Paksun, kovakantisen kirjan lähettäminen USA:sta Suomeen maksaa kuitenkin aika paljon, joten sovimme erilaisesta vaihtarista: kirjan sijaan postiluukusta kolahti eilen CD-äänikirja plus lasinalunen. Excellent.

Erikoisten mainostempausten ja pitkien kirjakiertueiden lisäksi Konrathin urakehitys kirjoittajana on ollut aika kiintoisa. Hän kirjoitti 12 vuoden aikana 9 kirjaa ja keräsi 500 hylkäyskirjettä ennen kuin kymmenes kirja lopulta julkaistiin. Konrathin motto: "There's a word for a writer who never gives up... published."

En ole vielä lukenut tai kuunnellut yhtään miehen kirjaa, mutta pidän blogista ja tyylilajina "humoristinen kauhutrilleri" kuulostaa juuri minuun makuuni sopivalta. Salanimellä Jack Kilborn julkaistu kirja onkin sitten pelkkää kauhutrilleriä ilman huumoria.

Konrathin kolme julkaisematonta kirjaa ja novellikokoelman voi imuroida ilmaiseksi. Lisäksi löytyy 750-sivuinen pdf-järkäle The Newbies Guide To Publishing Book.

Otan vastaan tarjouksia samanlaisista mainosvaihtareista. Kuukausi mainosaikaa blogissa vaihdossa kirjasta (jos kirja vaikuttaa sellaiselta, että kehtaa mainostaa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti