14.4.09

Punisher keskiajalla ja kalju Jokeri

En tiedä onko Punisherista koskaan tehty historiallista versiota, jossa Frank Castle olisi ritari keskiajalla, mutta Fanfiction.netistä löytyi yksi fanitarina siihen suuntaan.

Medieval Punisher voisi olla hyvä. Ritari Castle palaa pitkältä ristiretkeltä kotiin perheensä luo, lähtee piknikille ja roistojoukkio tappaa perheen. Roistot paljastuvat seriffin miehiksi eikä seriffi rankaise heitä. Castle sekoaa, hakee miekkansa ja jalkajousensa, maalaa haarniskansa mustaksi ja kilpeen valkoisen pääkallon ja alkaa systemaattisesti tappaa seriffin miehiä. Pimeän keskiaikaista menoa Garth Ennisin tapaan.

The Dark Knightille olisi hankala tehdä jatko-osaa, jossa Jokeri olisi mukana, koska Ledger menehtyi. Mutta toimiva jatko-osa voisi olla sellainen, että tapahtumat sijoittuvat vuosikymmeniä leffan jälkeen.

Harley Quinn on opiskelija, jolla on pakkomielle Jokerista. Hän kerää kodissaan olevalle alttarille lehtileikkeitä ja inhoaa Batmania, joka nappasi iki-ihanan Jokerin. Hän opiskelee kriminaalipsykologiaa, jotta pääsee Arkhamiin harjoittelijaksi. Siellä hän odottaa innoissaan kohtaamista legendan kanssa, mutta todellisuus on toinen: Jokeri on vanha, kalju mies, joka makaa lääketokkurassa pimeässä eristyssellissä (muistuttaa Marlon Brandoa Apocalypse Now'ssa). Harley sekoaa tästä täysin, varastaa harlekiinipuvun naamiaisliikkeestä, tappaa vartijat, laittaa Jokerin pyörätuoliin ja vie pois Arkhamista. Ränsistyneessä autiotalossa Jokeri selviää lääketokkurasta pikkuhiljaa Harleyn hoidossa ja vanha mielipuolisuus palaa joten kuten, mutta erilaisena. Jokeri yrittää tietysti heti tappaa Harleyn, mistä Harley on onnellinen ja seuraavaksi suunnitellaan muiden Arkhamin vankien vapautusta ja niin edelleen... voisi toimia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti